CatalàEspañol

Contacte

938 784 910

WhatsApp

639855358

Email

rebasa@rectificadora.net

Motor

Tot tipus de Motor de petits a grans dimensions

La nostra voluntat és oferir serveis de la màxima qualitat amb un preu ajustat a cada intervenció que es pugui dur a terme.

01

Rectificat de culates

 • El primer pas és desmuntar-les i netejar-les.

  Per comprovar l’existència d’esquerdes o fissures es submergeix la culata a temperatures de 90ºC. En cas de trobar una esquerda aquestes culates són rebutjades.

  Tot seguit realitzem les instruccions de Rectificar seients, vàlvules o guies, si s’escau..

 • El següent pas és planejar culates segons normes.

  S’alineen els ponts d’allotjament d’arbres de lleves mitjançant maquinària de precisió.

  Ara ja procedim al muntatge de petits components de la culata com retens, vàlvules, guies, seients, etc.

 • Un cop finalitzat el procés de rectificat de culata es pot lliurar completa, completa amb arbre de lleves o nues, segons s’ajusti millor a les necessitats del client.

  En aquesta secció utilitzem diferents màquines especial:, comprovar culates, Rectificadora de Seients, Rectificadora de Vàlvules. Planejadora convencional, planejadora tangencial de superfícies planes, Banc de muntatge,….etc.

02

Rectificat en el bloc motor

Les operacions de rectificat en el bloc motor es realitzen en els cilindres i en el pla de la cara del bloc que s’uneix a la culata. Els blocs que permeten ser rectificats són els blocs integrals.

La principal causa de la rectificació és el desgast produït pel fregament dels segments sobre la paret del cilindre., és recomanable rectificar els cilindres del motor.( si el fabricant o les mesures del desgast ho permeten)

Una altra causa de rectificat o polit de l’interior del cilindre és el gripatge del pistó amb el cilindre

És una peça feta amb metall fort perquè ha de suportar al llarg de la seva vida útil un treball a alta temperatura amb explosions constant de combustible, el que el sotmet a un treball excessiu sota condicions extremes.

Els cilindres permeten el moviment rectilini dels pistons entre el seu Punt Mort Inferior i Punt Mort Superior (coneguts com PMI i PMS).

Aquí realitzem les diferents instruccions de: Rectificar i polir cilindres, planejar base del bloc, Alinear bancada, …Muntar, escairar i galgar altures, Muntar pistons a bieles,…ec.

En aquesta secció disposem de dues màquines de rectificar cilindres i blocs, per aconseguir un gran ventall de models de petit vehicle i vehicle industrial, alineadora de Bancada. Banc de muntatge,…etc.

03

Rectificació de cigonyals

 • Mesures màximes. . :3000*800mm

Rectificadora cilíndrica d'exteriors

 • Exterior màx. Llargada 500mm
 • Interior màx. Llargada 250mm
  Ø Interior-Exterior de 20mm fins a 100mm

04

Muntatge i banc de proves

En aquesta secció procedim al muntatge final del motor, Bloc, Culata, i tots els components que formen part del motor/rectificat.

Podríem dir que es el pas previ al muntatge del motor al banc de proves (si s’escau) o al muntatge del mateix al vehicle en qüestió.

Disposem d’un espai especial amb el banc de muntatge, totes les eines de comprovació de mesures finals i les especial per el muntatge del motor.

Banc de proves

Amb control informàtic, que verifica i certifica motors, comprova amb certesa i garantia l’estat general del motor que s’entrega. El banc de proves posa en marxa motors de gestió electrònica a través d’uns paràmetres mínims.

Aquest es caracteritza perquè controla les revolucions mitjançant un sensor propi instal·lat en el mateix banc. El senyal permet convertir-lo en una centraleta . Quan es posa el motor en funcionament, se li han d’introduir els paràmetres, que són d’injecció, avanç, consum i voltatge màxim dels injectors en el cas dels motors common-rail. En el cas dels motor que tenen les bombes injectores electròniques,. Tots aquests paràmetres estan controlats per la centraleta

Paral·lelament, podem comprovar motors de qualsevol tipus, ja siguin de benzina (el client ens ha de portar la seva centraleta) o dièsel fins a 800 HP i 10.000 RPM.

El banc de proves és una eina bàsica pels tallers que es dediquen a la reconstrucció de motors, ja que és la manera de comprovar el seu correcte muntatge i funcionament.

Una altra aplicació del banc de proves és per a la gent que es dedica a preparar cotxes de competició, que poden cartografiar i comprovar correctament la cartografia entrada a la centraleta.

La utilització del mateix en la nostra zona/comarques es molt important, la major part del motors que baixen a la mina han estat comprovats i certificats, verificant els fums i muntatge del mateixos, reduint els riscos de contaminació i el risc econòmic que significaria tenir que tornar a treure el motor del vehicle que ja ha estat baixat a la planta que li pertoca.

05

Venda de material del rectificat del Motor

Motors d’intercanvi, Culates noves, semi-noves i d’intercanvi, Pistons, Bieles, Cigonyals, Segments, Vàlvules, Guies, Eix leves, Joc de juntes de motor, Descarbonització, etc. Tot el material que formi part del motor/rectificat.

Podem subministrar material de les diferents marques que tenim avui en dia al mercat, Nacional i Internacional.

Formulari de contacte

Fes-nos la teva consulta o demana'ns proposta

Contacta i farem tot el possible per resoldre els teus dubtes i fer-te els corresponents aclariments.